Kartepe'de Bisikletini Almayan 5. Sınıf Öğrencisi Kalmadı

Kartepe genelinde özel ve resmi 29 okulda ilkokul 5.sınıf öğrencisi bin 650 çocuk okullar kapanmadan bisikletlerine kavuştu.

Kartepe'de Bisikletini Almayan 5. Sınıf Öğrencisi Kalmadı
Bu yıl Kartepe Belediyesi, 5. Sınıf öğrencisi bin 650 çocuğun bisiklet hayalini gerçeğe dönüştürdü. Tatil ve karne hediyesi olarak “Başarı sizden bisiklet bizden” sloganı ile Kartepeli çocukların bisikletlerine kavuştuğu toplu bisiklet dağıtımları okulların kapandığı son gün de Avluburun, Eşme, Ali Güneri, Özel Kale ve Özel Bahçeşehir Okulları’ndaki törenlerle tamamlandı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ilçe genelinde okullar kapanmadan ilkokul 5. Sınıf öğrencilerine bisikletlerine kavuşturulması için kendilerini görevlendirdiğini belirten Başkan Yardımcıları Murat Sabri Çakır ve Mehmet Filiz, “Kartepe Belediyesi olarak her yaştan insana hizmet hedefiyle hayata geçirilen projelerin toplumun takdirini topladığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Bugün de bisikletlerine kavuşan çocuklarımızın gözündeki mutluluk bizleri bir kez daha ne kadar doğru bir iş yaptığımızı hatırlattı” dedi.

Başkan Üzülmez’in selamlarını da ileten yardımcıları Çakır ve Filiz, “İlçe içinde ulaşımı rahatlatmak amacıyla trafik karmaşası ve gürültüsünden uzaklaştırmak ve geleceğin teminatı çocukların bisiklet kullanımı ile fiziksel aktivitelerini arttırarak daha sağlıklı yaşam koşulları sunmak adına ilkokul 5. Sınıf öğrencilerimize bisikletle buluşturuyoruz. Başarı sizden bisikletler bizden diyerek başkanımızın hediyesi bisikletlerinizi dikkatli bir şekilde kasklarıyla birlikte iyi günlerde kullanmanızı diliyoruz. Bisikletleriniz hayırlı olsun” dediler.
Kaynak: İHA