'Güneşin Kızları' büyük beğeni topladı

Kanal D’nin yeni yaz dizisi Güneşin Kızları ilk bölümüyle sosyal medyada günün en fazla konuşulan konuları arasına girdi

'Güneşin Kızları' büyük beğeni topladı
Kanal D'nin, yapımını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Ege Kökenli ve Sarper Arda'nın yer aldığı merakla beklenen yeni dizisi Güneşin Kızları, Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi.

Emre Kınay'ın Güneşi Beklerken dizisinin ardından rol aldığı yeni dizisi Güneşin Kızları ilk bölümüyle Twitter'da TT olarak en fazla izlenen konular arasına girdi. Twitter'da yorum yapan izleyicilerden bir kısmı dizinin belli klişeler üzerine kurulduğunu ve zengin-fakir ayrımından hikaye oluşturulduğunu yazarken, bir kısmı ise yeni diziyi çok beğendiğini yazdı. Dizinin reytinglerde nasıl bir sonuç aldığı ise Cuma sabah açıklanacak reyting sonuçlarında belli olacak. İşte Twitter'de Güneşin Kızları dizisiyle ilgili yapılan yorumlardan bazıları:

minikcik ‏@minik_kadin
#GüneşinKızları tam klişe sevenlere göre olmuş.. Sadece ilk bölümle overdose.. Dikkat edin zehirlenmeyin!

Deniz Arlı ‏@deniizarli

Yeni favori yaz dizim belli oldu.

Gül ‏@gulperhat
#GüneşinKızları seneye #güneşinoğulları olur !

Hazar ‏@mundemadam
Günesi Beklerken'in özentisi diyenlere cok gülüyorum..Simdi de oyuncu karşılastırmaya başlamışlar

Buse ‏@totemimsi
Ali ve Selin birbirinden nefret ediyolar şuan, ama sonra aşık olacaklar al sana Wattpad hikayesi

Piltoverlı Jinx ‏@piltover_queen
#GüneşinKızları günesi beklerken'deki gibi kiz kavgasi görcez bol bol

Hanker✌ ‏@HandeBursin_
Emre Kınay ın #GüneşinKızları ndan sonraki dizisi “güneşin oğulları”ardından “güneşin bebeleri “olcakmış.

Gizem Elif Kılıç ‏@bayandiilKadin
Bu Ali,Selin'e aşık olmasın sakın? Büyük aşklar nefretle başlar hesabı.

Setenay Kaygıner
#GüneşinKızları ‘nda Savaş diye bir elemana denk geldik, elemanda jön havası var demedi demeyin :d

Meltem MeneVSe ‏@menevsemeltem
#GünesinKızları çok beğendim:)

Dipsy ‏@perlavionce
Bence bugün ‘Güneşi Beklerken'le alakası yok diyosunuz ama' tt olcak ahahhha

Fatma Özer ‏@__Faatma__ 13
#GüneşinKızları yaza iyi başlangıç. Biz şurdan bir savaş alalım.

Hakan Efendi ‏@jackdanielskola
yine bir zengin fakir filmi yeter lan #GüneşinKızları

Aleyna Kargı ‏@alynkrg
Haluk'un oğlunu dövceği hiç aklıma gelmezdi. Bu adam ileride baya pisikopatlıklar yapar gibime geliyor. Hadi hayırlısı #GüneşinKızları

Keremin Kii ‏@zelisdiyebiri
ya hani bir ara diyodukya #GuenesinKızları aynı #GuenesiBeklerken gibi işte bugün izledim hiç alakası 2 side ayrı konu ayrı harika dizi

Güneş, beyaz atlı prensini, 35 yaşında, 3 kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kestikten sonra bulur. İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu'nun evlilik teklifini kabul ettiğinde, Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesi'nin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle, geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.

Güneş, 35 yaşında, 3 çocuklu İzmir'li bir edebiyat öğretmenidir. 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedirler.

İstanbul'lu ünlü bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu'nun evlenme teklifi, Güneş'i şaşkına çevirir. Güneş teklifi kabul etmek ister ancak ortada küçük bir sorun vardır. Kızları henüz Haluk'un varlığından haberdar değildir. Nazlı'nın annesinden şüphelenip, evlenme teklifini basmasıyla Güneş ve Haluk'un ilişkisi ortaya çıkar.

Nazlı bu evliliğe külliyen karşıdır ve olmaması için elinden geleni ardına koymayacaktır. Selin, hem annesi hem de kendisi için bu evliliğin çok iyi bir fırsat olduğunu düşünürken, en küçükleri Peri, annesini mutlu eden seçimin onu da mutlu edeceğini söyler. Nazlı'nın çıkardığı bütün problemlere rağmen Haluk'un Güneş'ten vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Haluk Mertoğlu aileleri tanıştırmak için Güneş ve kızlarını İstanbul'da, evlerinde ağırlamak ister. Güneş ve Haluk'un ani evlilik kararı Mertoğlu ailesinde de tepki görür. Güneş ve Haluk tüm olumsuzlara rağmen aşklarının peşinden gidebilecek midir? Haluk, göründüğü kadar mükemmel midir?