Stantlar Hamamönü'ndeki Yerini Aldı

Altındağ Belediyesi tarafından her yıl Ramazan Ayı’nda Hamamönü’ne kurulan stantlar bu yıl da yerlerini aldı. Stantlar, her yıl olduğu gibi bu yıl da, dekorasyonları, dizaynları ve satılan ürünleriyle yine göz doldurdu. Ankaralı vatandaşların alışveriş ihtiyacını ihtiyaçlarını karşılayacak olan stantlar, Hamamönü’ne hem renk hem de canlılık getirdi. Oldukça estetik bir görüntüye sahip olan stantların brandalarında ise, Altındağ’ın en güzel fotoğraf karelerini görmek mümkün…

STANTLAR BU YIL DAHA GÜZEL

Ramazan Ayı’nda vatandaşların alışveriş noktası haline gelen Hamamönü stantları, daha şimdiden bölgeye bambaşka bir hava kattı. Gerek bölge esnafı gerekse vatandaşlar, stantların geçen yıllara oranla daha estetik bir hal aldığı yönünde görüş birliğine vardı. Stantlar, Ramazan’ın ilk günü itibariyle hizmet vermeye başlayacak. Hemen hemen her şeyin yer alacağı tam 78 stant, tarihi bölgeye olan ilgiyi de bir kat daha arttıracak. Sadece Ankara’dan değil Türkiye’nin dört bir tarafından getirilen ürünler bu stantlarda satışa sunulacak.

TİRYAKİ: “HAYIRLI RAMAZANLAR…”

Hamamönü’nün artık Ankaralılar için bir “Ramazan Klasiği” haline geldiğini ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, restore edilen bölgelerin kültür, sanat, tarih ve turizm hayatına büyük canlılık getirdiğini dile getirdi. Tiryaki, Altındağ Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında, Hamamönü ve Hamamarkası’nın yine buluşma noktası olacağına, tüm Ankaralıları Ramazan Ayı’nı en iyi biçimde yaşamak için buraları tercih edeceğine inandığını belirtti.

Tiryaki, Ramazan ayının tüm Müslüman âlemine hayırlar getirmesini temenni etti.
Kaynak: İHA