Payas'ta Çocuk Oyunları Türkiye Şampiyonası

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından bu yıl ikincisi yapılan Çocuk Oyunları Türkiye Şampiyonası Hatay’ın Payas ilçesinde yapıldı.

Payas'ta Çocuk Oyunları Türkiye Şampiyonası
Şampiyonaya Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Çocuk Oyunlara ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ÇOSKK) Başkanı Oktay Yellikaya, Payas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bayram Ali Kalfa, bölgede bulunan siyasi parti başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Payas ilçesindeki okulların müdür ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Payas Belediyesinin sponsorluğunda yapılan Türkiye Şampiyonasında finallere kalan Balıkesir, Düzce, Kayseri, Muğla, Antalya, Gaziantep, Malatya, Erzurum’dan birer, Hatay’da 2 olmak üzere toplam 10 takım katıldı.

Yapılan final karşılaşmaları sonucunda Hatay Antakya Kamil Karaalı Ortaokulu takımı Türkiye şampiyonu olurken, Hatay Defne Çekmece Yılmaz Uğurlu Ortaokulu ikinci, Balıkesir Burhaniye Pelitköy Ortaokulu da üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas İlçe Milli Eğitim Müdürü Eray Sarı, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Oktay Yellikaya Payas Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Bayram Ali Kalfa, ÇOSKK Genel Sekreteri Emel Çimen ile diğer protokol üyeleri verdi.
Kaynak: İHA