Minibüs Sürücülerinden Vali Demirtaş'a Teşekkür

Adıyaman Ziyaret Kooperatifi Minibüs Durağında çalışan minibüs sürücüleri, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın sorunlarını kısa sürede çözmesinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

Minibüs Sürücülerinden Vali Demirtaş'a Teşekkür
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yanına giden Adıyaman Ziyaret Kooperatifi Minibüs Durağında çalışan minibüs sürücüleri, minibüs durağı ile 400 yataklı devlet hastanesi yolunun oldukça dar olduğunu ve aynı zamanda yolun bozuk olduğunuı belirterek yolun yapılmasını talep ettiler. Durum üzerine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, ilgili kurum ve birimlerle iletişime geçerek yolun genişletilmesi ve yolun düzeltilmesi konusunda talimat verdi. Kısa bir süre sonra ilgili görevliler belirtilen yola gelerek iş makineleriyle genişletme çalışmalarına başladı.

Bunun üzerine Adıyaman Ziyaret Kooperatifi Minibüs Durağında çalışan minibüs sürücüleri, bir basın toplantısı düzenleyerek düzenledikleri toplantıda Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’a teşekkür ettiler.

Adıyaman Ziyaret Kooperatifi Minibüs Durağı Başkanı Şaban Torun, “Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’a sorunlarımızı ilettik. Oda sağ olsun kısa sürede hemen talimat vererek burada çalışmalar başladı ve devam ediyor. Allah kendisinden razı olsun. Yolumuz oldukça bozuktu. Hastaeye gelen vatandaşlarda mağdur oluyordu bizlerde. Ama çalışmalar başladı kısa bir süreye kadar Allah izin verirse yol yapım çalışması tamamlanacak. O zamanda hem vatandaşlarımız rahatlayacak hem de bizler. Valimiz Mahmut Demirtaş’a, tekrardan teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Durağımız yanında bulunan ana yoldan 400 Yataklı Devlet Hastanesine kadar aracımıza aldığımız vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ta hizmet veriyoruz. 400 Yataklı Devlet Hastanesiyle ana yol arasındaki güzergah tamamen ücretsizdir, ücretsiz taşımacılık hizmeti bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA