CHP Sivas Milletvekili Akyıldız, İlçeleri Ziyaret Etti

CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Ulaş ve Suşehri ilçelerinde parti teşkilatlarını ziyaret etti.

CHP Sivas Milletvekili Akyıldız, İlçeleri Ziyaret Etti
Akyıldız, partisinin Ulaş ilçe başkanlığını ziyaretinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, hükümetin kurulmasıyla ilgili ilçe ve belde örgütlerinin görüşlerini alarak genel merkeze bildireceklerini söyledi.

Akyıldız, Divriği, Kangal, Gürün ilçelerini ziyaret ettiğini, Suşehri, Akıncılar, Gölova, İmranlı, Zara ve Hafik ilçe ve belde teşkilatlarını da ziyaret edeceğini belirterek, "İnşallah öncelikli olarak ülkemizin menfaatleri doğrultusunda bir koalisyon hükümetinin kurulmasının faydalı olacağını düşünüyorum. Yapılacak olan bir erken seçimin hem ülkemize ekonomik açıdan faydalı olmayacağını hem de mevcut tablonun çok fazla bir değişikliğe uğramayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

- Suşehri ziyareti

Ali Akyıldız, partisinin Suşehri ilçe teşkilatını da ziyaret etti.

Burada yeni bir seçim yapılmasını hiçbir siyasi partinin istemediğini ileri süren Akyıldız, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bizleri teşkilatlarımıza göndererek, görüşlerinin alınmasının daha uygun olacağını ifade etti. Çünkü bu davada teşkilatlarımızın da önemi büyük. Ama teşkilatlarda gördüğüm kadarıyla, CHP'nin 14 maddelik seçim beyannamesinden kesinlikle vazgeçilmemesi ve koalisyon çalışmalarında bu maddelerin mutlaka koalisyon ortağına sunulması gerektiği yönünde görüşler var" ifadelerini kullandı.

Akyıldız, teşkilatların bazılarından AK Parti'nin olmadığı bir koalisyonun daha uygun olacağı yönünde görüşler aldıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA