Maski Genel Müdürü, Heyelan Bölgesini Ziyaret Etti

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, geçtiğimiz günlerde Doğanşehir İlçesi Gücük Mahallesi’nde meydana gelen ve iki kişinin yaralanmasına neden olan heyelan bölgesini ziyaret etti.

Maski Genel Müdürü, Heyelan Bölgesini Ziyaret Etti
Doğanşehir ilçesi Gücük Mahallesi’nde meydana gelen heyelanın izleri silinmeye çalışılıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalisazyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, heyelan bölgesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Özdemir, yetkililerden de detaylı bilgiler aldı.

İçmesuyu şebeke hattının zarar görmesi nedeniyle MASKİ ekiplerinin hattı yeniden döşemek için anında müdahale ettiğini ifade eden Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir, ilk andan itibaren içmesuyu ve kullanma suyu ihtiyacının tankerler ile giderildiğini kaydederek, içmesuyu şebeke hattı döşeme çalışmalarının bugün tamamlanacağının altını çizdi. Özdemir, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın talimatları ve katkılarıyla Gücük Mahallesi’ne zarar gören içmesuyu şebekesinin yenilenmesi ve vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. İlk etapta tankerler ile içmesuyu taşıdık. 4 adet bayan tuvaleti, 4 adet bay tuvaleti, 4 adet bayan duş kabini ve 4 adet erkek duş kabini bölgeye götürdük. Gün içerisinde içmesuyu şebeke hattını tekrar yenileyeceğiz ve mahallemizin kullanımına sunacağız. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır adına, Gücük Mahallesi sakinlerine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Kaynak: İHA