Kırıkkale'den Kısa Kısa

MHP'den Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Sulakyurt ilçesini ziyaret etti.

Kırıkkale'den Kısa Kısa
Göçer, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik'i ziyaretinde yaptığı konuşmada, milletvekili seçimlerinde Sulakyurt halkının büyük desteğini gördüklerini söyledi.

Milletvekili seçimlerinde kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduğunu belirten Göçer, "Aslında seçimlerde en az 2 milletvekili ümit ediyorduk ama seçmen iradesi bu şekilde tecelli etti. Bizim demokrasiye saygımız sonsuzdur. Bundan sonraki süreçte inşallah Kırıkkale'de ve bütün ilçelerimizde seçim bizim nazarımızda bitmiştir. Biz, şu anda Kırıkkale milletvekili olduk. Kimseyi ayırt etmeden, ayrıştırmadan Kırıkkale halkına hizmet etmek için vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz daha sonraki zamanlarda da devam edecektir" diye konuştu.

Göçer, daha sonra partisinin ilçe başkanlığını ziyaret ederek, MHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Doğan ve partililerle görüştü.

- Kaymakam Kazez'in köy ziyaretleri

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, ilçeye bağlı Güzelyurt, Esenpınar ve Sarıkızlı köylerini ziyaret ederek, muhtar ve ve vatandaşlardan bilgi aldı.

Köylülerin sorunlarını dinleyen Kazez, köylerde kaymakamlık tarafından yapılan yatırım ve çalışmalar ile hizmetleri yerinde görme ve inceleme fırsatı bulduklarını belirtti.

Köylerde proje ve çalışmalar kapsamında hizmetlerin devam ettiğini vurgulayan Kazez, "Köylere yaptığımız bu tür gezi ve ziyaretlerimizle vatandaşlarımızın taleplerini, ihtiyaçlarını yerinde görme ve değerlendirme imkanına sahip oluyoruz. Vatandaşlarımız için yapılacak çalışmalar ve yatırımlar, önem sırasına göre yerine getirilmektedir" diye konuştu.

Kaynak: AA