Giresun Üniversitesin'de Mezuniyet Töreni Görkemli Geçti

Giresun Üniversitesi (GRÜ) 30 bine yaklaşan öğrencisi sayısı ile 11 fakültesi, 3 enstitüsü, 5 yüksekokulu, devlet konservatuvarı, 11 meslek yüksekokulu, 11 araştırma ve uygulama merkezi olan Giresun Üniversitesi (GRÜ) bu sene 9. Düzenlediği mezuniyet töreni ile 6 bin 210 öğrencisi Giresun Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşen Törenle Mezun oldu.

Giresun Üniversitesin'de Mezuniyet Töreni Görkemli Geçti
Giresun Üniversitesi tarafından düzenlen mezuniyet törenine 81 il den çocuklarının mezuniyet töreni için gelen aileler de katıldı.

Mezuniyet töreni için stadyuma gelen ailelerin mutlulukları gözlerinden okundu. Kızının mezuniyet töreni için Uşak’tan gelen Ahmet Özdemir Çocuğumuz Giresun Üniversitesini kazandığın da çok tedirgin olmuştuk bilmediğimiz bir yer ama Karadeniz insanın sıcakkanlı ve sempatik olduğunu biliyorduk ve zaman su gibi akıp geçti 16 saat yol geldik ama değdi çok mutluyuz .” dedi.

43 Yaşında Üniversite den mezun olmanın sevincini yaşayan Erdinç Hıdımoğlu ise Çok mutlu olduğunu belirterek,” Şuan duygularımı nasıl anlatırım bilemiyorum ama herkese 43 yaşında Üniversite mezunu olmayı tavsiye ederim.” Dedi.

Giresun Üniversitesini birinci olarak bitiren Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencisi Süreyye Akçay yaş kütüğüne isminin yazılı olduğu plaketi çaktı.

Giresun Atatürk Stadyumu’nda yapılan mezuniyet töreni öğrencilerin hep birlikte kep fırlatması ile son buldu.
Kaynak: İHA