Babalar Gününe Özel 'İtalyan' Şıklığı

İtalyan Sseinse, Primo Emporio, Energie ve Fransız Miss Sixty, Love’n Fashion gibi dünyaca ünlü pek çok moda markasını mağaza distribütörlüğünde Türkiye’ye getiren Carnevale grup, Babalar Günü’ne özel farklı tasarımları babaların beğenisine sundu.

Türkiye’de 4 mağazası bulunan, İtalyan Sseinse, Primo Emporio, Energie ve Fransız Miss Sixty, Love’n Fashion gibi dünyaca ünlü pek çok moda markasını mağaza distribütörlüğünde Türkiye’ye getiren Carnevale grup, İstanbul’daki iki mağazasının dışında Ankara ve İzmir’de de birer mağaza ile Türk moda severlerle buluştu. Carnevale yetkilileri, günlük ve iş yaşamında kendine özen gösteren erkekler için casual, minimalist çizgilerle tasarlanan rahatlık ve şıklığı ön planda tutan bir koleksiyona sahip olduklarını belirtiyor.

Erkek giyiminde İtalyan markalarıyla çıktığı moda yolculuğunda Babalar Günü’ne özel farklı tasarımlar hazırlayan Carnevale grup, özel güne özel indirimlerle öncelikli olarak keten ve penye kumaşlardan hazırladığı pantolon, ceket ve tshirt’lerle İtalyan şıklığını stil sahibi erkeklerin beğenisine sundu.
Kaynak: İHA