Sheraton Bursa'da İftar Keyfi

Sheraton Bursa, çağdaş ve yenilikçi restoranları Prusa ve Narr’ın huzurlu atmosferinde canlı müzik eşliğinde özel menüleri ile Bursalıları iftara bekliyor.

Sheraton Bursa'da İftar Keyfi
Ramazan coşkusunu canlı müzik eşliğinde aşçıbaşı Murat Eren ‘in özel olarak hazırladığı birbirinden lezzetli 9 farklı menü ile muhteşem Uludağ manzarası eşliğinde Sheraton Bursa’da yaşanacak.

Sheraton Bursa’nın ramazan sofralarında yer alan çok özel tatlardan bazıları şöyle; Cevizli Patates Çorbası, Dana Etli Düğün Çorbası, Etki Kuru Patlıcan Dolması, Sıcak Humus Üzerinde Tereyağlı Kuru Kavurma, Domates Soslu İçli Köfte, Paçanga Böreği, Tereyağlı Köy Mantısı, Fırında Tuzda Pişmiş Biftek Dilimi, Kuzu Etli Fırında Kağıt Kebabı, Patlıcan Kavurması Üzerinde Piliç Kaplama İç Pilav, Köz Patlıcan ve Bademli Hünkar Beğendi, Hurma Sos ve Ispanaklı Patates Püresi ile Dana Tandır, Kuru Erik ile Tatlandırışmış Kuzu Kol Kebabı, Ispanaklı Patetes Püresi Üzerinde Mantarlı Bonfile Dilimleri, Mandıra Sütü ile Tatlandırılmış Vişneli Güllaç, Portakallı Krem Karamel, Cevizli İndir Dolması, Tahin Soslu Fırında Kabak Tatlısı.

Sheraton Bursa’da huzur dolu iftar sofralarında buluşmak isteyenlere menüler kişi başı 65 TL’den başlayan fiyat seçenekleriyle sunuluyor. Meşrubat, çay ve kahve ikramları fiyata dahil. Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0224 300 16 16 numaralı telefona ulaşılabileceği ifade edildi.
Kaynak: İHA