Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor

Genel seçim sonuçlarına göre Balıkesir'i TBMM'de temsil etme hakkını kazanan 8 milletvekilinden ikisi daha mazbatalarını aldı.

Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor
MHP'den seçilen İsmail Ok ve Recep Çetin, MHP İl Başkan Yardımcısı Suat Par ve bir grup partiliyle Balıkesir Adliyesi'ne geldi. Milletvekillerine mazbataları, İl Seçim Kurulu Başkanı Kemal Yılmaz tarafından teslim edildi.

Ok, adliye çıkışında yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarında özveriyle çalışan partili arkadaşlarına ve 7 Haziran'da destek olan vatandaşlara teşekkür etti.

Balıkesir'in bundan sonra iki MHP milletvekilinin temsil edeceğini dile getiren Ok, "Balıkesir sorunlarını anlatmak, yüce Türk milletinin menfaatlerini korumak adına bütün gücümüzle MHP'yi Ankara'da TBMM'de en iyi şekilde temsil edeceğiz. İnşallah Balıkesir'i en iyi şekilde temsil edeceğiz. Allah inşallah mahcup etmez, hayırlı çalışmalar nasip eder" dedi.

Çetin ise seçim çalışmalarında büyük fedakarlık gösteren eşi ve çocuğuna teşekkür ederek, Balıkesir'in sesi olacaklarını, Ankara'da en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Kaynak: AA