Altındağ, Aile Sağlığı Merkezleri'ni Tamamlamak Üzere

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Altındağlı vatandaşlarımızın konforu ve çocuklarımızın geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Altındağ, Aile Sağlığı Merkezleri'ni Tamamlamak Üzere
Altındağ’a yapılan Aile Sağlığı Merkezleri’nin inşaatı bitiyor. Karapürçek, Ali Ersoy, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar Mahalleleri’ne yapılan Aile Sağlığı Merkezleri açılmak için gün sayıyor. Yakın zamanda Ankara Valiliği ile imzaladığı protokol çerçevesinde, Aile Sağlığı Merkezleri’nin sayısını 20’ye çıkaran Altındağ Belediyesi, çok yakında yeni merkezlerin de yapımına başlayacak.

Altındağ’ın geleceği için çalıştıklarını ve ilçeye değer katacak projelere imza attıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Altındağlı vatandaşlarımızın konforu ve çocuklarımızın geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

’Altındağ’ın ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Altındağlıların daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları, çocuklarımızın sağlıklı bir geleceğe adım atmaları için çalışıyoruz’ diyen Tiryaki, günü kurtaran değil, geleceğe dönük yatırımlar yaptıklarının da altını çizdi. Tiryaki, sağlık merkezlerinin yapımını kısa bir süre sonra tamamlanacağını söyledi.



TAM DONANIMLI SAĞLIK MERKEZLERİ

Tamamı 2 kattan oluşan Aile Sağlığı Merkezleri’nde Altındağlı vatandaşların sağlığı için her şey düşünüldü. Aşı ve bebek izleme odasından, gebe izleme ve aile planlama odasına, hekim odalarından çocuk odalarına kadar her tür detayın ve konforun düşünüldüğü Aile Sağlığı Merkezleri, Altındağlı vatandaşların sağlıklı yaşamı için hizmet verecek. Laboratuar ve acil müdahale odası gibi unsurların da bulunduğu Aile Sağlığı Merkezleri, yapıldıkları mahallelerde 7’den 70’e her yaştan Altındağlı vatandaşa hizmet verebilecek.

Aile Sağlığı Merkezleri’nin tümünün inşaatında kullanılan malzemeler ise birinci sınıf kalitede. Duvarlarından tavalarına kadar her yerde antibakteriyel boya kullanan Altındağ Belediyesi, dış cepheden merdivenlere, pencerelerden kapılara kadar her noktada birinci sınıf malzeme kullanarak, halk sağlığına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.
Kaynak: İHA