Tümer Açıklaması 'CHP, Ülkenin Çıkarına Göre Hareket Eder'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, 7 Haziran seçimlerinin ardından ilçe örgütlerine teşekkür ziyaretlerine başladı. Ceyhan ve Yumurtalık İlçe Örgütü ile görüşen Tümer, vatandaşlarla da sohbet etti.

Tümer Açıklaması 'CHP, Ülkenin Çıkarına Göre Hareket Eder'
CHP Ceyhan İlçe Başkanı İlyas Kurt, Yumurtalık İlçe Başkanı Muhittin Eryiğit, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla bir araya gelen Tümer, milletvekilliği süresince vatandaşların sorunlarına il ve ilçe örgütleri aracılığıyla eğileceğini vurguladı.

Türkiye’nin seçimleri geride bıraktığını ancak koalisyon hükümeti için genel merkezler düzeyinde görüşmelerin sürdüğünü vurgulayan Tümer, CHP’nin ülke çıkarları doğrultusunda hareket edeceğini dile getirdi. Yumurtalık’ta Tümer’i cadde üzerinde yürürken gören bir vatandaş da, milletvekilinin yanına yaklaşarak alnından öptü.

Ceyhan ve Yumurtalık’ta vatandaşlardan yoğun ilgi gören Tümer, seçim çalışmalarında söz verdiği üzere seçimlerin hemen ardından ilçeleri ve vatandaşları ziyarete başladığını vurguladı.

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından Yumurtalık’a mavi bayrak çekme törenine de katılan Zülfikar İnönü Tümer, burada bir de konuşma yaptı. Yumurtalık’ın tarihi ve doğal güzellikleriyle dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olabileceğine işaret eden Tümer, “Çevre, plaj düzenlemeleri ve arıtma tesisini, inşaat mühendisi ve müteahhit olarak ekibimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz Yumurtalık Plajı’nın uluslararası standartlara ulaşması bizleri mutlu etti. Mavi Bayrak, tüm dünyada komple bir düzene ulaşan plajlara veriliyor. Yumurtalık ilçesinin, deniz, lagün, kale, plaj ve tarihi yerleriyle dünyanın en önemli merkezlerinden biri haline gelmesi gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.

Tümer, törende en iyi çevre eğitim etkinlikleri ödülü alan kurumları ve otelleri de kutladı.
Kaynak: İHA