Kızılay'dan Çocuklara Karne Hediyesi

Türk Kızılayı Adana Şubesi, Toroslar’daki köy okullarında öğrenim gören çocukları karne gününde yalnız bırakmadı. Türk Kızılayı Adana Şubesi’nin eğitime ve öğrencilere yönelik projelerinin sponsoru Reeder Tablet bilgisayar markası tarafından TEOG sınavında dereceye giren öğrencilere Reeder Tablet ve tüm çocuklara Kızılay kumbarası ve okul gereçleri hediye edildi.

Kızılay'dan Çocuklara Karne Hediyesi
Yapılan törende çocuklar karnelerini Saimbeyli Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Reeder Pazarlama Müdürü Zeynep Uğurlu ve öğretmenlerinden aldılar.

Çocukların başarılarını tebrik eden Reeder Pazarlama Müdürü Zeynep Uğurlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile başlattığımız eğitime destek ve hizmet çalışmalarımız karne gününde de devam ediyor. Toroslar"daki her öğrenciyi teknoloji ile buluşturmayı hedefledik. Yeni eğitim öğretim döneminde Türk Kızılayı işbirliğinde teknoloji sınıfları oluşturacağız. Öğrencilerimize teknoloji sınıflarının müjdesini veriyor onları başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

"İyilik yapmak için çıktığımız yolda bizi yalnız bırakmayan değerli bağışçılarımızdan Reeder’la anlamlı bir etkinliği daha gerçekleştirdik" diyen Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise, "Çocuklarımızın yıl boyu verdiği emeğin sonucu karnelerini verirken başarılı olanları da ayrıca ödüllendirdik. TEOG sınavında gösterdikleri başarı için öğrencilerimizi tebrik ediyor, bu pırıl pırıl çocuklarımızın en iyi üniversitelere yerleşmesi için gayretli olmalarını diliyorum. Sizlerden ülkemize yöneticiler, üreten iş adamları, toplumun değerleri ile sancılanan sanatçılar, düşünürler çıkmasını arzuluyorum. Toroslar’ın köylerinden bu başarılı çocuklar yarınlara daha öz güvenle bakmalıdır" şeklinde konuştu

Daha sonra düzenlenen tören Aksağaç Ortaokulu, Himmetli Ortaokulu, Karakuyu Ortaokulu, Cerelan Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, İmam hatip Ortaokulu, Yatılı Bölge Ortaokulu başarılı öğrencilere tabletlerinin verilmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA