İlkadım'dan Öğrencilere Sınav Desteği

İlkadım Belediyesi hafta sonu gerçekleşen 2015 Lisans Yerleştirme Sınavları’nda öğrencilere ve velilere destek oldu.

İlkadım'dan Öğrencilere Sınav Desteği
İlkadım Belediyesi hafta sonu yapılan 2015 Lisans Yerleştirme Sınavları’nda sınava giren kişilere ve velilere su ve meyve suyu dağıtarak sınav süresince destek oldu. Sabah erken saatlerde su ve meyve suyu servisine başlayan belediye çalışanları ailelerin ve sınava giren öğrencilerin sınav stresini bir nebze olsun azalttı. Öğrenciler sınav salonlarında gelecekleri için ter dökerken veliler ise heyecanlı bir şekilde dualar ederek çocuklarına destek oldu. İlkadım Belediyesi’ne yapılan hizmetten dolayı teşekkür eden veliler dağıtılan ikramlarla sınava giren çocuklarını ve yakınlarını bekledi.

Öğrencilerin geleceğini belirlediği önemli sınavda öğrenciler için gereken desteğin her zaman gerçekleşeceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlçemiz genelinde bulunan sınav merkezleri önünde belediyemiz tarafından öğrenci ve velilerimiz için meyve suyu ve su dağıtımı için stantlar kurduk. Hem öğrencilerimizin hem de velilerimiz için heyecanını biraz olsun azaltmak ve onlara destek olmak için yanlarındayız. Geleceklerini belirleyecek olan Lisans Yerleştirme Sınavı’na giren öğrencilerimize desteklerimiz her zaman devam edecektir. Sınava giren tüm öğrencilerimize hayırlı olsun diliyorum" dedi

Öte yandan, ilçedeki sınav merkezleri yakınında bulunan inşaat ve gürültü yapan çalışmaları sınav süresince durduran İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı zabıta ekipleri, sınav boyunca denetimleri sıklıkla gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA