Eğirdir Rüya Park Açıldı

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde, belediye rekreasyon alanı içerisinde bulunan Rüya Park, törenle hizmete açıldı. Açılışa, İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılan parkın bir hayvanat bahçesi olmadığını, 250 dönümlük bir yaşam alanı olduğunu kaydeden Başkan Şengöl, "Burada Eğirdir’imizin her tarafını güzelleştiren, kamu kurumlarına da yardımcı olan seramızda çeşitli süs bitkileri ve çiçekler yetişiyor. Devamında düğün bahçemiz, kır düğün salonumuz mevcut" dedi.

Eğirdir Rüya Park Açıldı
Koşu alanları, binicilik tesisi, yüzme alanları, plajlar yaparak burayı Türkiye’de eşi bulunmayan bir yer haline getireceklerini kaydeden Başkan Ömer Şengöl, "Türkiye’nin hiç bir yerinde böyle bir alan yok. Biz ufak tefek takılarla imalatlarla bu hale getiriyoruz. Allah dünya güzeli bir mekanı bize lütfetmiş. Bizde kulağa küpe, boynuna gerdanlık, gözüne gözlük gibi aksesuarlarla güzelleştiriyoruz. 2-3 yaşından başlayıp 80-90 yaşına kadar bütün insanlarımızın burada eğlenip, dinlenip, vakit geçirebileceği bir yer oluşturduk. Bir çok kişi buranın ücretli olmasını istiyor ama biz ücret almayacağız" diye konuştu.

Başkan Şengöl’ün konuşmasının ardından dua edildi ve İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve daire müdürleri ile birlikte kurdele kesimi gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA