Bahadınlı'da Sağlık Ocağı Hizmete Girdi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Bahadınlı mahallesinde belediyenin restore ettiği sağlık ocağı hizmete girdi. Bahadınlı da, yıllardır atıl durumda, kullanıma elverişli olmayan Sağlık Ocağı, Burhaniye Belediyesi Fen İşleri ekibi tarafından onarılarak kullanıma hazır hale getirildi.

Bahadınlı'da Sağlık Ocağı Hizmete Girdi
Burhaniye Belediyesi, Büyükşehir olma statüsünün verdiği sorumluluğu tam olarak yerine getirerek eskiden köy olan, yeni yasayla mahalle olan kırsal mahallelerdeki hizmetlere ağırlık verdi. Onarımı tamamlanan sağlık ocağının hizmete girmesi nedeniyle tören düzenlendi.

Sağlık ocağının kurdelesini muhtar Sebahattin Arıcı ve meclis üyeleriyle birlikte kesen Başkan Necdet Uysal,” Öncelikle bu sağlık ocağının yapımında emeği geçen muhtarımıza ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 1960 yıllarında yapılan, ancak zamanla eskiyen bu yapıya yeni bir düzenleme yapılması gerekiyordu. Yapılan çalışmalar sonucu yeniden kazandırdığımız bu sağlık ocağının sizlere sağlık dağıtmasını diliyorum. İnşallah bundan sonra bu sağlık evimiz sizlere uzun yıllar hizmet eder. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Törene, Başkan Necdet Uysal’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, Belediye Meclis Üyesi Burak Ali Sarı ve Sabri Yaşar ile Bahadınlı Mahallesi Muhtarı Sebahattin Avcı ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA