Bahadınlı'da Köprü Sevinci

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Bahadınlı Mahallesinde yaptırılan köprü hizmete girdi. Köprünün açılışı nedeniyle kurban kesilirken, açılışı da Kaymakam Mehmet Göze ile Belediye Başkanı Necdet Uysal birlikte yaptı.

Bahadınlı'da Köprü Sevinci
İlçeye 7 kilometre uzaklıktaki Bahadınlı Mahallesinde, belediyece Karınca deresi üzerinde yaptırılan köprü hizmete girdi. Mahalle halkının zeytinliklere ulaşımını sağlayan yol üzerindeki eski köprü yıkılırken, Başkan Uysal’ın talimatıyla yenisi yapıldı. 15 metre uzunluğundaki betonarme köprünün hizmete girmesi nedeniyle küçük bir tören yapıldı Törene Kaymakam Mehmet Göze, Başkan Necdet Uysal ve Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ile vatandaşlar katıldı.

Köprünün hizmete girmesi Bahadınlı’da vatandaşları sevindirdi. Belediye Başkanı Necdet Uysal ve ekibine teşekkür eden Mahalle Muhtarı Sebahattin Avcı,” Bu köprüye çok ihtiyaç vardı. Daha önce burada bulunan köprümüz yıkılmıştı. Aşırı yağışlarda tarım arazilerimize geçemiyorduk. Derdimizi Başkanımız Necdet Uysal’a aktardık ve yeni köprü yapımı için talimat verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Köprünün hayırlı uğurlu olmasını isteyen Başkan Uysal da,” Geçimini bu arazilerden ve zeytinliklerden sağlayan köylümüzü mağdur durumda bırakmamak için elimizden geleni yaptık. Köprü yapımını Allah’ın izniyle bitirdik. Köprünün hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA