Kadir Mısıroğlu'ndan ezber bozan açıklamalar

Beyaz Tv'de yayınlanan Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit programına tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu konuk oldu.

Kadir Mısıroğlu'ndan ezber bozan açıklamalar
Kadir Mısıroğlu'ndan ezber bozan açıklamalar
Canlı yayında ezber bozan açıklamalar yapan Mısıroğlu, 7 Haziran genel seçimleri ve koalisyon senaryolarını değerlendirirken 'Fethullah Gülen Müslüman bile olamaz' dedi.

Mısıroğlu şu ifadeleri kullandı.

FETHULLAH MÜSLÜMAN BİLE OLAMAZ

Fethullah'ın Müslüman olamayacağını bin delille ispat ettim. Bir tarafta hata var, bir tarafta küfür var. Millet benim gibi düşünmedi. Millet 'Bunlar kendisine fazla güvenmesin, bunlara bir derse verelim' dedi. Ben de o had ile bir sukut bekliyordum. Bıçak sırtında kalacaklar diye bekliyordum. Olmadı.

7 HAZİRAN'DA MİLLET HATA YAPTIĞINI ANLADI


Başkanlık sistemi için muhalefet ve yabancı gazeteler aynı şeyleri söyledi. Çünkü kaynakları tek, aynı yere hizmet ettiler. Biz seçim değil harp geçirdik. İçerde ve dışarıda iktidara karşı bir ittifak gördük. AK Parti gibi maddi manevi kalkınma yapan bir partiyi düşürmek için vicdani ve akli hiçbir sebep olamaz. Millet 7 Haziran'da hata yaptığını her geçen gün daha fazla anlıyor.

CHP'NİN AMACI HDP'YE BARAJ GEÇİRMEKTİ


CHP'nin alametifarikası din karşıtlığı, MHP'nin alametifarikası ırkçılık, HDP'ninki de ermeni güdümlü olmasıdır. Bir milyon oyum olsa, imanım icabı hepsini yine AK Parti'ye veririm. CHP %35 oy hedefleyerek zaten iktidara gelmek istemedi. Amaç HDP'nin barajı geçmesini sağlamaktı. Millet CHP'den daha kötü bir parti olamayacağı düşüncesiyle yıllardır merkez sağ partilere yöneliyor.

AK PARTİ'NİN İKTİDARI İÇİN DUALAR EDİLDİ


Filistin'de, Kosova'da, Sudan'da AK Parti'nin iktidara gelebilmesi için dualar edildi. One Minute' çıkışını Yahudilere yapabilecek dünyada başka hiç kimse yoktur.

PKK, ASALA'NIN YERİNE KONULDU


Ermeniler Öcalan'ın son tutumlarından memnun değil; bu yüzden yerine Demirtaş'ı koyuyorlar. AK Parti-MHP Koalisyonu olabilir ancak o zaman da çözüm durabilir. Bundan da en çok HDP'ye oy veren Kürtler etkilenir. Hangi koalisyon tipi olursa olsun belirli bir zarar göreceğiz. Katliamlarda dindar Kürtler öldürülüyor. Kürt vatandaşların gözlerini açması lazım. PKK, ASALA'nın yerine konmuştur. Öcalan anne ve babadan Ermeni yetimidir.

BEYAZ GAZETE