Seben Belediyesi Okullarını Başarıyla Bitiren Öğrencilere Bisiklet Hediye Etti

Bolu’nun Seben İlçesi’ndeki okullarda eğitim görerek okullarını başarıyla bitiren öğrencilere Seben Belediyesi tarafından bisiklet hediye edildi.

Seben Belediyesi Okullarını Başarıyla Bitiren Öğrencilere Bisiklet Hediye Etti
Seben Belediyesi, okullarını başarıyla bitirip mezun olan öğrencilere bisiklet hediye etti. Belediye önünde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, göreve geldikleri 12 yıldan beri önceliklerinin eğitim olduğunu belirterek, "4. sınıf öğrencilerine satranç takımı, 6.sınıf öğrencilerine Çanakkale Kültür Gezisi, Seben Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden mezun olup fakülte kazanan öğrencilere dizüstü bilgisayar vermemiz bunların en iyi örnekleridir. Bunlarının hepsinin sizin için az olduğunu düşünüyoruz. İmkânlarımız doğrultusunda biz daha çoğunu vermeye devam edeceğiz. Fakat Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğretmenlerin verdiğinin zerresi kadarını veremeyiz bu sebeple öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İdarecilerimize eğitime olan desteğini esirgemeyen kaymakamımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

12 adet bisikletin dağıtıldığı törende Seben Çok Programlı Anadolu Lisesi Meslek Lisesi 1. Ayşe Yavuz, 2. Berrak Er, 3. Ayşe Ceylan’a İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gün, Seben Çok Programlı Anadolu Lisesi 1. İnci Küner, 2. Kader Melen, 3. Gizem Öztürk’e Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Atatürk İlkokulu 1. Begüm Özcan, 2. Rıdvan Zenger, 3. Yağmur Zülfükar’a Garnizon Komutanı Fikret Acar, Seben Ortaokulu 1. Ayşe Demirtaş, 2. Beyza Bakkal, 3. Merve Özdemir’e İlçe Kaymakamı Osman Sayılır tarafından hediyeleri verildi.

Kaynak: İHA