Kartepe'de Asfalt Çalışması Sürüyor

Kartepe İstasyon Mahallesi’nde Mithatpaşa Caddesi asfaltlandı

Kartepe'de Asfalt Çalışması Sürüyor
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İstasyon Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında asfalt çalışması yaptı. Kartepe Belediyesi ilçe genelinde trafiğin yoğun olduğu ana arter güzergahlarda yol iyileştirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda okul bağlantılı ana arter yol olan Mithatpaşa Caddesi’nde çalışma yaptı.

İstasyon Mahallesi’nin işlek caddelerinden olan Mithat Paşa Caddesinde yol yenileme çalışması kapsamında bozulan parke yol asfaltlandı. Öğrencilerin ve vatandaşların güvenliği açısından dik yapılan çift yönlü yaya kaldırımları ile araç parkının da önüne geçildi. Güzergahın yağışlardan olumsuz etkilenmemesi için yağmur suyu giderleri de döşenen cadde şık bir görünüme kavuşturuldu.

Mahalle sakinleri tarafından da takdir gören çalışma için İstasyon Mahalle Muhtarı Şerif Tezcan, “Mahallemizin önemli sorunlarından biri daha çözüme kavuşturuldu. Esnaf ve vatandaşlarımızın yol iyileştirilme talebini haklı görerek çalışma başlatan başkanımız sayesinde yolumuz şık ve güvenli bir hale büründü” dedi.

Kaynak: İHA