Burhaniye Ayşe Akpınar'da Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ayşe Akpınar Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde 108 öğrenci için düzenlenen mezuniyet gününde büyük coşku yaşandı. Okul bahçesinde düzenlenen törende Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ve diğer davetliler tarafından dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken, Okul Müdürü Nazım Yıldız ve Öğretmen Sibel Güney birer konuşma yaptı.

Burhaniye Ayşe Akpınar'da Mezuniyet Coşkusu
Ayşe Akpınar Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ndeki törende bölüm birincisi olan Merve Eser, Fatma Demir ve Büşra Aydın’a ödülleri verilirken, bazı öğrenciler İngilizce şarkı söyledi.

Okul Müdürü Nazım Kaya, öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştıklarını anlattı. Mezun olan öğrencilere ilerki hayatlarında başarılar dileyen Müdür Yıldız, yollarının ve bahtlarının açık olmasını diledi. Öğretmenler adına konuşma yapan Sibel Güney de, bütün öğretmenlerin rol model olduklarını söyledi.

Güney, öğrencilere bilginin yanı sıra sevgilerini de verdiklerini anlattı. Geçtiğimiz yıl mezun olan Selin Emre de, mezun öğrenciler adına yaptığı konuşmada, hayallerinden vazgeçmemelerini istedi. Bölüm birincilerinin yaş kütüğüne plaket çakmalarının ardından Bayrak ve Flama devir teslimi yapıldı.
Kaynak: İHA