Üzülmez, Yapı Denetim Firmalarıyla Bir Araya Geldi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçedeki inşaatlarda yapı denetimi yapan firma yetkilileri ile bir araya geldi.

Üzülmez, Yapı Denetim Firmalarıyla Bir Araya Geldi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Yapı Kontrol Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki, yapı denetim işi yapan firma yetkilileriyle bir araya geldi.

Belediye toplantı salonunda yapılan toplantıya, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Mustafa Kasımoğlu ve yapı denetim firmalarının yetkilileri katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Üzülmez, “Cazibe merkezi olan ilçemizde yapılaşmada hızlı bir artış gözlenen ilçede vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak adına, hedeflerine uygun olarak, imar planına uygun yaşam standartını artıracak güvenli, konforlu ve kaliteli yapı yapılsın. Müteahhit ve proje mükelleflerinin de katılacağı daha kapsamlı bir toplantı daha düzenleyeceğiz. Kartepe Belediyesi olarak inşaat ruhsatı verme sürecini kısaltmak adına teknik ekibimizi güçlendirdik. Yapı denetimi sürecinde vatandaşın sıkıntı yaşamaması için ekibimiz sizlerin işini kolaylaştırmak adına üzerine düşeni yapacaktır. Aşamadığınız sorunlarla ilgili bana ulaşabilirsiniz. Ama sizlerde sıkıntı oluşmaması ve giderilmesi noktasında mükelleflerinizi ve firmanızı iyi bilgilendirin” dedi.

Kaynak: İHA