Tayini Çıkan Kaymakam Ve Öğretmenlere Veda Yemeği

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde tayini çıkan Kaymakam Harun Kazez ve öğretmenlere veda yemeği düzenlendi.

Tayini Çıkan Kaymakam Ve Öğretmenlere Veda Yemeği
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen yemeğe, Kazez Belediye Başkanı İsmail Bildik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, tayini çıkan Kaymakam Kazez, emekliğe ayrılan okul yöneticileriyle başka ile tayin olan öğretmenler katıldı.

Kazez, yemekte yaptığı konuşmada, ilçede yaklaşık 3,5 yıl görev yaptığını ve bu süre içinde önemli hizmetlerin yerine getirilmesinde büyük çaba gösterdiklerini belirtti.

İlçedeki öğretmenlerin çok önemli bir görevi üstelendiğini dile getiren Kazez, "Eğer bir ülkenin geleceğinin güzel olmasını ve toplumun temellerinin daha sağlam olmasını istiyorsak mutlaka eğitime büyük önem vermememiz gerekir. Eğitim sayesinde hem şimdiki neslimiz hem de gelecek nesillerimiz daha iyi bir noktaya gelir. İlçemizde iş olanakları kısıtlı olması nedeniyle okullarımızda eğitim gören öğrencilerin bir yerlere yükselmesi gerekir. Devlette devamlılık esastır. Buradan ayrılıyoruz ama yerimize başka bir kaymakam atanacak ve hizmetler fazlasıyla devam edecektir. Bundan sonraki dönemlerde inanıyorum ki ilçedeki hizmetler daha da iyi bir noktaya gelecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Bildik, tayini çıkan Kazez'e plaket takdim etti, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Yemekte ayrıca emekliye ayrılan okul yöneticileri ile tayini çıkan öğretmenlere de plaket verildi.

Kaynak: AA