'Kuruluştan Kurtuluşa' Projesi

Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çiçekdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ortak hazırlanan "Kuruluştan Kurtuluşa" adlı projesi kapsamında öğrenciler Çanakkale'yi gezdi.

Çiçekdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Yağmur, hazırladıkları proje kapsamında, ilçede bulunan 44 öğrenciyi Çanakkale'ye götürdüklerini söyledi.

Projesi kapsamında öğrencilere Söğüt, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Edirne ve İstanbul'u gezdirdiklerini dile getiren Yağmur, şunları kaydetti:

"Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çiçekdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak ilçemizde bulunan öğrencilerimizin milli duygularını güçlendirmek, onlara şanlı bir tarihe sahip olmanın nasıl bir duygu olduğunu yaşatmak için böyle bir gezi düzenledik. Gezimize katılan öğrencilerimize, Türk milletinin şanlı bir tarihe sahip olduğunu aşılamak, yurdumuzu düşmanlardan koruyabilmek için milletimizin ne gibi fedakarlıklar verdiğini kavratmak amacıyla gezi düzenledik."

Geziye öğrencilerin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atilla Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Yağmur ve öğretmenler de katıldı.

Kaynak: AA