CHP Milletvekili Haluk Pekşen Teşekkür Ziyaretlerine Devam Ediyor

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, CHP ilçe örgütlerine teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Milletvekili Haluk Pekşen Teşekkür Ziyaretlerine Devam Ediyor
Pekşen’e bu ziyaretlerinde CHP İl Başkanı Güzide önsel Uzun, İl Başkan yardımcısı Yılmaz Kolbaş ve il yöneticileri eşlik ediyor. Trabzon’un dün doğusundaki 10 ilçe örgütünü ziyaret eden CHP Milletvekili avukat Haluk Pekşen, bugün de Batı Bölgesi’ndeki Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya, Çarşıbaşı, Düzköy ve Akçaabat ilçe örgütlerini ziyaret ederek hem partililerle seçim değerlendirmesi yaptı, hem de geleceğe yönelik mesajlar verdi.

CHP Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, 7 Haziranda bir seçim yapıldığını ama CHP için seçimin yeniden başladığını, bundan sonraki süreç için yeni stratejilere ihtiyaç olduğunu, bu stratejileri örgütlerle birlikte belirleyip bugünden itibaren çalışmayı sürdürmeleri gerektiğini söyledi.

Trabzon’dan 300 bin insanın istihdam açılmaması nedeniyle göç ettiğini, bu insanların büyük bir bölümünün de CHP’li seçmenler olduğunu kaydeden Pekşen, CHP örgütünün çok büyük bir özveriyle çalıştığını, CHP’ye yönelişin istenilen ölçüde olmadığını ancak Türkiye’nin kabuğunu kırdığını söyledi.

Pekşen, “Biz bugünden itibaren yarın seçim yapılacakmış gibi çalışacağız. Buradan göç eden insanlarımıza da ‘gelin partinize sahip çıkın’ diyeceğiz. Gurbetçi insanlarımızı tekrardan partimize yönlendireceğiz. Benim Trabzon’a gelmemin yegane sebebi Trabzon’u yeniden ayağa kaldırmaktır. Sonuç bu şekilde çıktı. Ama biz bununla yetinecek miyiz?Asla. Şimdi örgütlerimizle bir program dâhilinde planlamamızı yapıp o program dâhilinde CHP rozetlerimizi takıp sokağa çıkacağız. Ve seçmene soracağız. ‘Hani bu AKP iktidarı size hızlı tren, yeni deniz ve havalimanı, Güney Çevre Yolu vaat etti. Nerede bunlar, yaptı mı?’ diye soracağız. Bunu bugünden yapacağız ve onları sokağa çıkarmayacağız. Sürekli çalışacağız” dedi.

Örgütleri ziyarette eleştirilerin olabileceğini, bunun demokrasinin gereği olduğunu belirten Pekşen, ancak oturup konuşacaklarını ve ortak akıl neyse onu yapacaklarını söyledi.

Pekşen, örgütleri ziyaretlerinde hiçbir örgüt üyesinin morallerini bozmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Seçim öncesi propaganda döneminde partisini ve örgütü her zaman ön plana çıkardığını, kendisine değil partisi CHP’ye oy istediğini belirten Pekşen, “Ben Trabzon’a geldiğimden bugüne yaptığımız çalışmalarda kendime değil hep partime oy istedim. Alınan tüm oyları da CHP aldı. Haluk Pekşen hiç oy almadı. Ben örgütüme saygılıyım, bağlıyım. Bundan sonra da bilin ki CHP örgütünün Ankara’da bir ağırlığı olacak. Bir plan doğrultusunda bir çalışma takvimi oluşturacağız. Ben de örgütün gerçekleştireceği organizasyonla her an Trabzon’un sorunlarını Ankara’ya taşıyacağım. Halka kızmayacağız, onlara hiç küsmeyeceğiz ve onun oyunu almak için daha çok çalışacağız. Onurlu ve dik duracağız. Önemli olan Türkiye’nin bir diktatörden kurtulmasıydı. Bunu başardık. Ve artık bundan sonra ülke daha özgür. Onun için diyorum ki, moralinizi hiç bozmadan çalışmaya devam edin. Ben de tüm gücümle yanınızda olacağım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA