Sait Yüce Türkiye'nin Yardımlarının Önemini Anlattı

Türkiye’nin mazlum ve ihtiyaç sahibi milletlere yıllık 4,5 milyar dolar para harcadığını belirten AK Parti Amasya Milletvekili Adayı Sait Yüce, “Bu topraklarda, bizim ülkemizde ciddi bir huzur var, güvenlik var, emniyet var. Bu güvenlik neden oluyor biliyor musunuz? Biz işte o mazlum milletlere ve ihtiyaç sahiplerine baktığımız için oluyor” dedi.

Sait Yüce Türkiye'nin Yardımlarının Önemini Anlattı
Beraberinde AK Parti 3. sıra milletvekili adayı Hasan Ali Cesur, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve AK Parti il Başkanı Mehmet Ünek ile birlikte bir restoranda AMASDER üyeleriyle buluştuğu toplantıda Türkiye’nin son yıllarda yaptığı yardımlara değinen AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Sait Yüce, “Mevlana’nın Afganistan’daki doğduğu evden Kosova’daki bütün o evladı fatihanın yadigar olarak bıraktıklarını ihya eden yine AK Parti’dir” diye konuştu.

Kendisinin de Afrika ülkelerine gittiğini, ayrıca Suriye ve Irak’ta yaşananlara da dikkat Türkiye’nin mazlum ve ihtiyaç sahibi milletler için yıllık 4,5 milyar dolar para harcadığını anlatan Yüce, “Bunu anlamıyor karşımızdaki siyasi partiler. Devlet olarak, millet olarak yaptığımız bir sadakadır. Bu topraklarda huzur içinde, güvenlik içinde yaşıyorsak benim kanaatim tabi. Kendim böyle inanıyorum. Böyle inananların da çok olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Amasya’nın Merzifon ilçesi doğumlu Yüce, Belediye Başkanı Özdemir ile birlikte AMASDER üyelerinin ildeki belirli projelerle ilgili yönelttikleri soruları da cevaplandırdı.
Kaynak: İHA