Hamidiye Ortaokulu Öğrencileri, Projelerini Sergiledi

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından ortaklaşa yürütülen“4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı” Projesi kapsamında, Yazıhan ilçesi Hamidiye Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışı yapıldı. Programın açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “Öğrenmeye istekli, araştıran, analiz eden, üreten bir gençlik için bilim fuarları eğitimdeki en verimli metotlardan biridir. Bugün burada öğrencilerimizin ürettikleri çalışmaları tebrik ederek, ileri ki hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Hamidiye Ortaokulu Öğrencileri, Projelerini Sergiledi
Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir ile beraberindeki heyet, açılış kurdelesini kesti. TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda sergilenen projeleri yakından inceleyen heyet, öğrencilere projeleri hakkında sorular sordu.

Hamidiye Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Kurum Amirleri, il ve ilçe milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA