Bodrum'da Doğum Günü Katliamı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde arkadaşının doğum gününü kutlamaya giden kız arkadaşını öldüren şahıs, kendi hayatına da son verdi.

Bodrum'da Doğum Günü Katliamı
Olay, Gümüşlük Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, üniversite öğrencisi Funda Altınbezer (23), Gümsan Sitesi'nde yaşayan arkadaşı Ö.K.'nin evine doğum günü kutlamasına gitti. Bir süre önce kız arkadaşından ayrılan Muhlis Kızan (39) da aynı saatlerde Ö.K.'nin evine giderek Altınbezer'le konuşmak istedi. İkili bir süre sonra tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle, ev sahibi yardım istemek için dışarıya çıktı. Evden çıkan Ö.K. iki el silah sesi duyunca eve koştu. Kızan ve Altınbezer'i kanlar içinde bulan Ö.K., Jandarma ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları ilk incelemede Kızan'ın ilk olarak Altınbezer'i vurduğunu, daha sonra da kendi hayatına son verdiğini tespit etti. Cumhuriyet Savcısı, Jandarma ve olay yeri ekiplerinin incelemelerinin ardından Altınbezer ve Kızan'ın cenazeleri Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleriolayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA