Yaptıklarından Utanmayarak Basına Saldırdılar... 1 Yaralı...

MUĞLA Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Milas Grup Amirliği ekiplerince “Torbacı” olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirildi. 5 kişi gözaltına alındı. Zanlılar mahkemeye çıkarılırken getirildikleri adliye önünde yakınlarıyla birlikte basın mensuplarına saldırdı. Saldırıda 1 vatandaş yaralandı….

Yaptıklarından Utanmayarak Basına Saldırdılar... 1 Yaralı...
KOM Milas Grup Amirliği ekiplerince Muğla’nı n Milas İlçesinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında A.Ö., U.T., M.D., D.D., ve M.A. göz altına alındı.

“Torbacı” olarak tabir edilen ve yaklaşık 6 ay teknik takibe alınan şahıslardan A. Ö., U.T., D.D., ve M.A, emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilirken, M.D. emniyetteki ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan olayla ilgisi olduğu iddia edilen ve cezaevinde bulunan G.Ö. ise tutuklu bulunduğu cezaevinden adliyeye getirildi.

"BASINA SALDIRDILAR"

Zanlıların adliyeye getirilmesi sırasında şahısları görüntülemek isteyen basın mensupları zanlılar ve yakınlarının saldırısına uğradı. Çıkan arbedede adliye giriş kapısında bulunan Hüsnü Çakıcı adlı vatandaş yaralandı.

Yaşanan olayın ardından olay yerine takviye ekip ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri arbedede yaralanan Hüsnü Çakıcı’yı ambulansla hastaneye kaldırırken, basın mensuplarına saldıran zanlıların yakınlarından bir kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İHA