Sivas'tan Kısa Kısa

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yüksel, mesajında, annelerin dünyada hiçbir zaman yerinin doldurulamayacak en kutsal varlıklar olduğunu vurguladı.

Ailenin temel direği olan annelerin yetiştirdikleri sağduyulu, sağlıklı, ilkeli ve öz güvenli bireylerle sağlıklı ve gelişmiş toplumların temelinin atılacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini benimsemek, hepimize düşen en büyük sorumluluktur. Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin ve yüreği evlat acısıyla dolu tüm şehit annelerinin, Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Sevgi ve saygılarımı sunarım."

- Satranç turnuvası sona erdi

Şarkışla Öğretmenevi'nde düzenlenen okullar arası satranç turnuvası sona erdi.

İlk, orta ve liselerden 60 öğrencinin katıldığı turnuvada, ilkokullar kategorisinde Milli Egemenlik, ortaokullar kategorisinde İmam Hatip Ortaokulu birinci oldu.

Bireysel kategoride, Milli Egemenlik İlkokulu'ndan Hüseyin Berk Ergün, Anafartalar Ortaokulu'ndan Esat Akdeniz, İmam Hatip Lisesi'nden Ünsal Çaylak birinciliği elde etti.

Dereceye girenlere madalya verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, "Sevgili öğrencilerimizi kutluyor ve emeği geçen antrenör, öğretmen, okul müdürü ve öğrencileri yalnız bırakmayan velilere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA