MHP'li Adayların Manavgat Çalışmaları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili adayları Tarkan Akıllı ve Adem Uslu Manavgat’ta mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. MHP’li milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Türk tarımı ve çiftçilerinin durumunun içler acısı olduğunu hayvanlar için otun ve samanın bile ithal edildiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat İlçe Teşkilatı 8 Haziran’da yapılacak olan seçimler kapsamında mahalle ziyaretlerine başladı.

Ziyaretlere MHP Antalya milletvekili adayları Tarkan Akıllı ve Adem Uslu’nun yanısıra İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve parti yöneticileri de eşlik etti. İlk olarak Çeltikçi ve Demirciler mahallelerinin ziyaret edildiğini kaydeden Başkan İsmail Hakkı Karadağ, partilerinin açıkladığı “Tolumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek” projesiyle Türkiye’nin yeniden inşa edileceğini söyledi.

MHP olarak iktidara geldiklerinde devleti bütün vatandaşlara eşit hale getireceklerini söyleyen Karadağ, "Devlet vatandaşları arasında, şucu bucu diye ayrım yapmayacak. Herkese eşit mesafede duracağız” dedi.

KARADAĞ: " MANAVGAT’TAN 3 MİLLETVEKİLİ SEÇİLECEK"

Manavgat’ta bazı siyasi partilerin mikro milliyetçilik, Manavgat milliyetçiliği yaparak, ‘Seçilecek yerde bir adayımız var. Bizi destekleyin iktidarın nimetlerinden faydalanalım’ şeklinde söylem geliştirdiğini ileri süren Karadağ "MHP’nin Antalya aday listesinde ilk 4 sırada 3 Manavgatlı var. Bu milletvekillerimizin hepsi de seçilecek. MHP Genel Merkezi Manavgat’a güvendi ve adaylarını belirledi. MHP iktidarında bu arkadaşlarımız TBMM’de adeta birer Manavgat, birer Antalya gibi davranacaklar. Şimdi sıra Manavgat halkında. Karacalar’dan Turgut Amcanın oğlu Mehmet Günal’ı, Tamirci Ferhat Usta’nın oğlu Tarkan Akıllı’yı ve Külcüler Mahallesi’nden Çoban Mehmet’in oğlu Adem Uslu’yu TBMM’ye göndererek, bizim sesimiz, bizim nefesimiz olmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

AKILLI: " TARIM ESKİ GÜZEL GÜNLERE GERİ DÖNECEK"

MHP Antalya milletvekili adayı Tarkan Akıllı’da, MHP’nin hedeflerinin mevcut iktidar tarafından bozulan toplumsal yapıyı yeniden onarmak ve çocuklarımıza huzurlu bir gelecek sağlamak olduğunu söyledi.

Akıllı,“MHP olarak çok sağlam bir şekilde ekonomik planlamalar yaptık. MHP iktidarında asgari ücret net bin 400 TL olacak. Emeklilerimize yılda 2 defa olmak üzere toplam 2 bin 800 TL destek ödemesi yapılacak” dedi.

Kadınlar ve aile değerlerinin korunmasının öncelik taşıdığını belirten milletvekili adayı Tarkan Akıllı, MHP iktidarında kadınlara yönelik şiddetin en ağır şekilde cezalandırılacağını ve zaman aşımı kavramının olmayacağını söyledi.



Son 13 yılda Türk Tarımının bitme noktasına geldiğini söyleyen Tarkan Akıllı, “Bundan 10 sene öncesine kadar Türkiye’nin dünyanın kendi kendine yeten 7 ülkesinden biri olmasıyla övünürdük. Şimdi ise tabiri caizse hayvanlarımızın yiyeceği otu samanı bile yurt dışından ithal ediyoruz. Bu, AK Parti iktidarının Türk tarımını nereden nereye getirdiğinin, çiftçilerimizin geldiği içler acısı durumun en bariz örneğidir.Mevcut iktidarın uygulamalarıyla çiftçiler tarım arazilerini ekemiyor çünkü tarımda girdi maliyetleri çok yüksek. Mazot, gübre, tohum, ilaç, işçilik. Çiftçilerimiz adeta can çekişiyor. MHP iktidarında çiftçimize üreticimize mazotu 1.75 TL’den vereceğiz. Üreticimizi İsrail tohumundan kurtaracağız. Gübrede ve ilaçta ciddi indirimler yapacağız. Türk tarımını ve çiftçisini eski güzel günlere döndüreceğiz” diye konuştu.

ADEM USLU:"KÖY VE BELDELERE HAKLARI İADE EDİLECEK"

Büyükşehir Yasası’yla köylerin ve beldelerin tüzel kişiliklerini ortadan kaldırıldığını, ilçelerin bir çok görevinin Büyükşehir Belediyesi’ne geçtiğini ifade eden Uslu; “MHP iktidarında köyler ve beldelerin tüzel kişilikleri geri verilecek. İlçe belediyeleri kendi asli görevlerini yine yapacaklar. MHP olarak tek cümlelik bir kanun değişikliğiyle bunu yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA