MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP olarak tek başına iktidar olacaklarını söyledi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını yapan Karakaya, ülkede üretimi harekete geçirecek projeler hazırladıklarını belirtti.

MHP olarak 7 Haziran akşamı belirledikleri hedefe ulaşacaklarını ifade eden Karakaya, "MHP iktidar istiyor. Türk Milleti MHP'nin iktidar olmasını istiyor. Projelerimizle, ülkemizi içinde bulunduğu zor şartlardan kurtaracak politikalarımızla hazırız" dedi.

İktidara geldiklerinde hayata geçirecekleri reçeteleri anlatmaya devam edeceklerini dile getiren Karakaya, şunları kaydetti:

"Herkesi kucaklayan, ayakları yere basan ve hedeflerine ulaşabilir bir seçim beyannamesi hazırladık. Türk milleti, diğer siyasi partilerle karşılaştırıldığında en gerçekçi, insanların derdine çare olacak projeleri MHP'nin hazırladığını görüyor. Ülkede tahrip edilmemiş milli ve dini hiçbir kavram bırakılmamıştır. 'Türk' demek suç haline gelmiştir. 'Seçim beyannamemizin adı 'toplumsal onarım ve huzurlu gelecek olacaktır' dedik. Yolsuzluk, yoksulluk, terörle mücadele ve milli birlik gibi projelerle yola çıktık. 7 Haziran akşamı, inşallah MHP'nin tek başına iktidar olacağı bir akşam olacak. Bize birileriyle koalisyon yapacağımızı söylüyorlar, hadi oradan diyorum. MHP olarak tek başına iktidara geleceğiz."

Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

Kaynak: AA