Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, her zaman vatandaşla birlikte olduklarını belirterek, "Ama muhalefeti göremiyoruz, çok büyük vaatleri olduğunu, çok büyük çalışmalar yaptıklarını söylüyorlar ama nedense vatandaşın içinde yoklar" dedi.

Bakan Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Samsun'un Canik ilçesinde Kuzey Yıldızı Mahallesi'nde muhtarlar, STK temsilcileri, partisinin gençlik kolları ve kadın kolları üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti'nin her zaman milletin içinde olduğunu belirten Kılıç, "Biz seçim çalışmalarına başladığımızdan beri yollardayız. Vatandaşlarımızla birlikteyiz. Her zaman sizlerle birlikteyiz ama muhalefeti göremiyoruz, çok büyük vaatleri olduğunu, çok büyük çalışmalar yaptıklarını söylüyorlar ama nedense vatandaşın içinde yoklar" diye konuştu.

Kendilerine eş başkan diyen muhalefet parti liderlerinden birinin, "Diyaneti kaldıracağız" açıklamasında bulunduğunu dile getiren Kılıç, "Sizin bu milletin dini ile diyanetiyle ne sıkıntınız var. Nasıl bir derdiniz var biz anlayamadık. Bir açıklayın da bilelim. Kıble olmuş Taksim, Kudüs başka bir inancın kutsal şehri dediler. Bunlar hem tarihten bilgi sahibi değiller hem de mekanların ne anlama geldiğini bilmiyorlar. Kudüs bizim ilk kıblemizdir. Peygamber Efendimizin miraca yükseldiği bir yerdir" ifadelerini kullandı.

Bakan Kılıç, daha sonra Canik Belediyesince düzenlenen "Mavi Marmara ve 100. Yılında Çanakkale" fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

Kaynak: AA