Büyükşehir'den Hastanelere Temizlik Desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Temizlik ekipleri, “Temiz Kent-Sağlıklı Yaşam” anlayışıyla hastane çevrelerinde de temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir'den Hastanelere Temizlik Desteği
Ankara Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, son olarak Keçiören’de bulunan Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hijyenik temizlik yaptı. Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (Sanatoryum Hastanesi) acil giriş, poliklinik girişleri, hastane dış çevresi, oturma bankları, perforeler, hastane bahçesi, kaldırım ve yollar ile ve çöp koyma yerlerinde hijyenik temizlik gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, zaman zaman yapılan bu tür temizlik çalışmalarının hastaların sağlığı açısından da olumlu etkileri bulunduğuna işaret ettiler. Dr. Sami Ulus Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık kuruluşlarında belirli periyotlarda çevre temizliği yapıldığına dikkat çeken yetkililer, hastanelerden gelen talepler doğrultusunda hastane çevrelerinde temizlik yapıldığını kaydettiler. Yetkililer, “Talep gelmese de biz yaptığımız rutin kontrollerde olumsuzluk görülen yerlerde temizlik çalışmalarımızı yapıyoruz” dediler.
Kaynak: İHA