Bozüyük'te Yılın Sürücüsüne Ödül Verildi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğince Karayolları Trafik Güvenliği Haftası kapsamında bir program düzenlendi. Düzenlenen programda herhangi bir kazaya karışmamış, ceza kesilmemiş ve sürücü belgesi alınmamış olan Bahattin Dinç örnek sürücü seçildi. Sürücü Dinç, ödülünü Kaymakam Köksal Şakalar’ın elinden aldı.

Bozüyük'te Yılın Sürücüsüne Ödül Verildi
Belediye düğün salonunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Devamında Trafik Denetleme Büro Amiri Ercan Karataş, günün anlam ve önemine binayen bir konuşma yaptı. Karataş konuşmasında, trafik kurallarına uyarak, trafikte soruna değil çözüme ortak olunması gerektiğini söyledi.



Ardından Trafik Denetleme Büro Amirliğinde görevli polis memurları Yusuf Uluşahin ve Enes Karakoç ile İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timinde görevli Uzm. Çvş. Haydar Atlıoğlu’na ödülleri verildi.

Programa katkılarından dolayı Bozüyük Anaokulu Müdürü Buket Tunalı ve öğretmen Gizem Kiracı’ya teşekkür belgeleri verildi.

Karayolları Trafik Güvenliği Haftası kapsamında ilk ve orta dereceli okullar arasında şiir, kompozisyon ve resim dalında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de protokol mensuplarınca ödülleri verildi.

Son olarak ana okul öğrencilerinin gösterileri ve Trafik Denetleme Büro Amiri Ercan Karataş tarafından öğrencilere trafik kartlarının verilmesi ile program sona erdi.
Kaynak: İHA