AK Parti Konya Milletvekili Adayı Babaoğlu Hüyük'te

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Hüyük ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Babaoğlu Hüyük'te
Babaoğlu, doğduğu topraklar olan baba ocağı Hüyük ilçesinde hemşehrileri tarafından davul ve zurna ile karşılandı. AK Parti seçim koordinasyon merkezinin açılışını da gerçekleştiren Babaoğlu, ardından kendisine eşlik eden Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Taşkesen’le birlikte pazar esnafını ziyaret etti.

Hüyük’te ilçenin mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında da bir araya gelen Babaoğlu, Hüyük Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane çalışanlarının “Ebeler ve Hemşireler Haftası”nı kutlayan Babaoğlu, servislerde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hüyük’te Mutlu, Burunsuz, İmrenler ve Selki mahallelerinde de vatandaşlarla bir araya gelen Babaoğlu, yaptığı açıklamada, hemşehrilerinin çok heyecanlı olduğunu gözlediğini ve sabırsızlıkla 7 Haziran’ın gelmesini beklediklerini söyledi.

Babaoğlu, “Başbakanımıza güçlü bir oy oranıyla destek vermek için Konya’mız hazır inşallah. Gezdiğimiz her yerde bunu görüyor ve gözlüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA