THY'den Seyahat Setleri İçin İş Birliği Anlaşması

Türk Hava Yolları (THY), yolculara sunacağı seyahat setlerinin dizaynı için Jaguar, Cerruti, Bentley, Chopard ve Furla tasarım markalarıyla iş birliği anlaşması imzaladı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, kozmetik dünyasının önemli isimleri ve dünyanın en ünlü tasarım markalarının işbirliğiyle dizayn edilen yeni seyahat setlerini yolcularının beğenisine sunan THY, yolcu konforu odaklı yenilikçi yaklaşımıyla çeşitlendirdiği seyahat seti konseptini hizmet skalasına ekledi.

THY yolcuları için özel tasarlanan ürünler, küresel taşıyıcının yolcularına sunduğu hizmetin sadece bir nişanesi olarak hayata geçirildi. Her 18 ayda genel konseptini revize eden THY, bu yılki seyahat seti konseptini geniş kapsamlı ürün portföyüne dahil etti.

Genel konseptine uygun tasarladığı setlerin renk ve çeşitlerinde bu yıl da değişikliğe giden bayrak taşıyıcı hava yolu, Türkiye çıkışlı ve varışlı tüm uzun süreli uçuşlarda business ile ekonomi sınıflarında dört farklı model ve markayı yolcularının kullanımına sunuyor.

- Uzun uçuşlar için tasarlandı

Okyanus aşırı uçuşlarda business sınıfında sunulan ve kalite standartları yüksek malzemelerden oluşan Jaguar markalı "Bc Amenity Kit", Jaguar arabalarının zarafet, hız ve rahatlığını sembolize ediyor. Yine okyanus aşırı uçuşlarda business sınıfında sunulan, naif bir şıklık hissi veren, özel geliştirilmiş derisi ile Cerruti markalı sette, önünde yer alan bölmenin, yalın tasarıma zarif bir görünüm katarak, yolcuların seyahat esnasında kişisel eşyasını saklayabilecekleri ve yine uçuş sonrasında da kullanabilecekleri ebatlarda tasarlandı. THY, 18 ay sonra business sınıfı seyahat seti portföyüne Furla ve Bentley gibi dünyaca ünlü markalardan oluşan iki farklı seti kazandıracak.

Ekonomi sınıfında seyahat eden yolcuların Türkiye çıkışlı uzun uçuşları için tasarlanan "Chopard", yine Türkiye varışlı uzun uçuşlar için tasarlanan "Institut Karite" seyahat setlerinin farklı renk seçenekleri bulunuyor.

Business sınıf yolcularının kısa uçuşlarına yönelik hazırlanan 4 farklı tasarımlı "Furla Çanta", ayrıca iki farklı şekil ve boyuttaki "Cerruti Çanta" da yolcuların beğenisine sunuluyor.

Kaynak: AA