Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Anısına Fidanlık Oluşturuldu

Asarcık ilçesinde İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anısına hatıra fidanlığı oluşturuldu.

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Anısına Fidanlık Oluşturuldu
Musaağa Ortaokulu yönetimi tarafından okul bahçesinde düzenlenen programa Asarcık Kaymakamı Hicabi Aytemur, Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda şiirlerin okunması ve çeşitli gösterilerin ardından Musaağa Ortaokulu yanındaki yaklaşık 5 dekar boş araziye hep birlikte 500 çınar ve çam fidanı dikildi.

Şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın adını, oluşturdukları fidanlıkta yaşatacaklarını söyleyen Kaymakam Hicabi Aytemur, "Musaağa Ortaokulumuz tarafından hazırlanan program kapsamında Türkiye'yi yasa boğan şehit savcımız Kiraz için hatıra fidanlığı oluşturduk. Belediye Başkanımız Kılağuz, daire amirleri, öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte fidan diktik. Bu tür etkinliklerde öğrencilerimize ağaç dikmenin önemi vurgulanıyor" dedi.

Kaynak: AA