Kartepe'deki Futbol Sahalarının Zeminleri Yenileniyor

Kartepe Belediyesi gençlerin daha sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına imkan vermek amacıyla Derbent ve Eşme’de mevcut mini futbol sahalarının zeminlerini yeniliyor.

Kartepe'deki Futbol Sahalarının Zeminleri Yenileniyor
Kartepe Belediyesi “Şimdi Kartepe Zamanı” sloganıyla gençlerin daha kaliteli kamusal mekanlarda spor yapmalarına olanak sağlanmak adına spor alanlarını mercek altına aldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de ilçedeki mini futbol sahalarını revize ederek gençlerin sosyalleşmesini ve daha kaliteli kamusal mekanlarda vakit geçirmelerine imkan tanıyor.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kapsamda Eşme mahallesindeki Eski Garaj Parkı sahasında 450 metrekarelik alanda ve Derbent mahallesinde Gençlik Parkı sahasında da 600 metrekarelik zeminine yeni suni çim halı sererek spor camiasının hizmetine sundu.

Gençlerin daha sağlıklı alanlarda spor yapmaları hedefiyle yürütülen düzenlemeler kapsamında belediye ekiplerinin farklı bölgelerdeki sahaları yenileme çalışmaları mahalle sakinleri tarafından da beğeni topladı.
Kaynak: İHA