Kartepe'de İşletme Denetimleri Sürüyor

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Kartepe'de İşletme Denetimleri Sürüyor
Kartepe’de esnafın kayıt altına alınmasına katkı veren denetimleri sıklaştıran belediye ekipleri ilçe genelindeki tüm işletmeleri ruhsatlandırarak kayıt altına alınmasını sağlıyor. Yeni işletmeleri faaliyete geçmeden önce gerekli koşulları sağlaması konusunda denetimler de bulunan Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Ekipleri, uygun çalışma koşullarını sağlayan işletmeleri de ruhsatlandırıyor. Bu amaçla iş yerlerine yönelik denetimlerde bulunan ekipleri, hijyen koşullarının yerine getirilmesi konusunda yapılması gerekenlerin yerine getirilip getirilmediğini kontrol ediyor.

Halkın sağlıklı şekilde ihtiyaçlarını gidermesi hedefiyle yapılan denetimlerde, yeterlilik sağlayan işletmeleri ruhsatlandırdıklarını belirten Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Semra Begeç, “Çalışmalarımız kapsamında ilçemiz sınırları içerisinde yeni faaliyete girecek işletmeleri tek tek ziyaret ediyoruz. İşletmelerin ruhsatlandırılması için gereken koşulların sağlanmasını kontrol ediyoruz. Ekiplerimiz bu konuda duyarlı davranan işletme sahiplerini de tebrik ediyor. İlçemizde ruhsatsız işyeri kalmaması için denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA