AK Partili Milletvekili Adayları Seydişehir'de Destek İstedi

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Ziya Altunyaldız ve Ömer Faruk Kanık, yaklaşan seçimler öncesinde Seydişehir ilçesinde vatandaşlardan destek istedi.

AK Partili Milletvekili Adayları Seydişehir'de Destek İstedi
AK Parti Konya İl Teşkilatı, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde ilçelerdeki çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili adayları Ziya Altunyaldız ve Ömer Faruk Kanık, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Seydişehir ilçesinde Başbakan Ahmet Davutoğlu ve partileri için oy isteyerek vatandaşlardan kendilerine destek olmasını istedi. Adaylar Altunyaldız ve Kanık ilk olarak Seydişehir Belediyesi tarafından yapılacak olan ve Konya Valisi Muammer Erol’un da katıldığı Hububat Borası’nın temel atma törenine katıldı.

Adaylar daha sonra Eti Alüminyum Fabrikası’na geçerek fabrikada çalışan işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Yemekhanede masaları tek tek dolaşan Altunyaldız ve Kanık işçilerden destek istedikten sonra pazar esnafıyla bir araya geldi. Altunyaldız ve Kanık son olarak AK Parti’nin Seydişehir’deki seçim bürosunun açılışına katıldı.

Açılışa Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de katıldı.

Pazar esnafı ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, Seydişehir’de vatandaşlarla yeni Türkiye’nin yürüyüşünü paylaştıklarını belirterek, “Çok büyük bir coşku var. Gerçekten büyük ölçüde müteveccih bir tavır gördük ve çok memnun kaldık. Ayrıca bugün Seydişehir Alüminyum Fabrikası’nı ziyaret ettik ve işçi kardeşlerimizle beraber olduk. Onlar da gerçekten ülkemin geleceğine inanmış gece gündüz çalışıp üreten insanlar, onlarla kucaklaştık. Konya ve Seydişehir tamamıyla 7 Haziran’a hazır. İnşallah 7 Haziran’da Konya büyük bir zaferle partimize, Başbakanımıza desteğini bugünden ifade ediyor” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Kanık ise, “Sabah ilçe teşkilatımızı ziyaret ettikten sonra belediyemizin yaptığı hububat borsasının açılışını gerçekleştirdik. Sonrasında benim de daha önceden çalıştığım Eti Alüminyum Fabrikası’nda işçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Orada çok güzel birlik ve beraberlik gördük. Şimdi de pazar yerini gezdik. Burada insanları bizi sıcak bir şekilde karşılaması bizi çok mutlu etti. İnşallah bu dönemde 14’te 14 olan hedefimizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA