AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Prof. Dr. Nihat Tosun , Dr. Adnan Günnar ve Ayşe Sula Köseoğlu seçim programlarını ara vermeden sürdürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Seçim çalışmaları çerçevesinde Beşikdüzü ilçesinde, Beşikdüzü Belediye Başkanlığı, Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu, Kız Meslek Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Gürhan Yardım İlköğretim Okulu ve Çeşme Önü İlköğretim Okulu ziyaretlerinde bulunan Tosun, eğitime yapılan yatırımların geleceğimizin teminatı olarak değerlendirdiklerini ifade ederek, "Ruhen ve bedenen iyi yetişmiş nesiller yetiştirme hedefiyle eğitim alanında ilklere imza attık. 2002 yılında eğitime 6,5 milyar TL harcanırken 2014 yılında, 70 milyar TL harcandı. Eğitime yapılan yatırımları geleceğimizin teminatı olarak değerlendirip öğrenci ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tedbirler aldık. İnsan odaklı siyaset anlayışımızla her alanda ülkemizi daha yüksek seviyelere taşıyacak, şehirlerimizi daha mamur, vatandaşlarımızı daha mutlu kılmaya çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İlçede yürütülen asfaltlama çalışmalarını da yerinde gören Tosun, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yolların standarda kavuşturulduğunu sözlerine ekledi.

GÜNNAR DURMAK NEDİR BİLMİYOR

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar da seçim programları kapsamında, Akçaabat İlçesi Akpınar Mahallesi’nde, İstanbul’da okuyan Trabzonsporlu üniversiteli öğrenciler tarafından mahalle okuluna yapılan kütüphanenin açılışına katıldı.

Kalkınma Mahallesi’nde üniversite öğrencilerine ev ziyaretinde bulunduktan sonra, il gençlik kolları başkanlığının haftalık yönetim kurulu toplantısına katılan Günnar, Akçaabat İlçesinin Helvacı ve Cevizli mahallelerine misafir olarak mahalle halkıyla sohbet etti.

Günnar, ziyaretlerinde 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Sadece Türkiye değil tüm dünya mazlumları da bu seçimi bekliyor. Bizim, geleceğimiz için bu seçimde canla başla mücadele etmemiz gerekiyor. Kapı kapı dolaşarak, durmadan çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

“MİLLİYETÇİLİK LAFLA DEĞİL İCRAATLA OLUR”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Ortahisar ilçesinde sürdürdü. Üniversite ve Kalkınma Mahallelerinde esnaf ve ev ziyaretinde bulunan Köseoğlu, milliyetçiliğin lafla değil icraatla olduğunu söyledi.

Köseoğlu’nun Üniversite ve Kalkınma Mahallelerindeki seçim çalışmalarına AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Zehra Ermiş ve Meryem Çelenk, Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Tufan Uzlu ve Cemal Yıldız, Milletvekili Aday Adayı Avukat Mesut İskenderoğlu ve teşkilat mensupları katıldı.

Türkiye’nin AK Parti döneminde kalkınma ivmesi yakaladığını ifade eden Köseoğlu, AK Parti’den önceki dönemlerde Türkiye’nin çok şey kaybettiğini belirterek, "Şu an Türkiye güçlendi, kendi tankını, kendi helikopterini üretecek bir vaziyete geldi. Asıl milliyetçilik böyle olur; lafla değil icraatla olur. Ülkemiz AK Parti döneminde çok büyük bir kalkınma ivmesi yakaladı. Bana verilen çok büyük bir sorumluluk. Trabzon’un tek kadın milletvekili adayıyım. Memleketime, ülkeme hizmet etme fırsatını buldum. Buna layık olabilmek için var gücümle çalışacağım. Siz takdir ederseniz, Allah da nasip ederse, milletvekili olduktan sonra sizlerle her zaman yakından iletişimde olacağız. Trabzon’da irtibat bürosu açacağım" dedi.

"SİZLERE BOŞ VAATLER VERMEYECEĞİZ"

Boş vaatler vermediklerini vurgulayan Köseoğlu, "Koordineli bir şekilde çalışarak bu toprakları hak ettiği hizmetlere ulaştırmaya niyet ettik. 13 senedir Trabzon’un kalkınması için her alanda, sosyal hizmetler anlamında, sağlık anlamında, eğitim anlamında yapılan çok önemli hizmetler var. Trabzon da bu yatırımların karşılığını sandıkta verdi. Her seçimde oylarımız yükseldi. Biz, tutamayacağımız hiçbir sözü vermeyeceğiz. Sizden gelen talebi dinleyeceğiz. Takım kaptanımız, Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu Bey’in önderliğindeki ekibimizle bunları değerlendireceğiz ve yapabileceklerimizin sözünü size vereceğiz. Boş vaatler vermeyeceğiz. Çünkü sizin güveninizi kazanmak bizim için çok önemli. Sizin desteğiniz her şeyden çok önemli. Siz, bizi desteklemezseniz biz hiçbir şey yapamayız. Ankara’ya ne kadar güçlü gidersek, biz de sizler için o kadar iyi hizmet getiririz. Biz her daim bunun için çalışacağız." şeklinde konuştu.

Köseoğlu, daha sonra Konaklar Mahallesi’ndeki bir programa katılarak mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.
Kaynak: İHA