Soma Sanayi Esnafından MHP'li Coşkun'a Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Yaşar Coşkun, Soma’da yaptığı ziyaretler kapsamında uğradığı sanayi esnafından büyük ilgi gördü.

Soma Sanayi Esnafından MHP'li Coşkun'a Destek
MHP Manisa Milletvekili adayı Yaşar Coşkun, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gittiği bir çok yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Coşkun, Soma’daki programı kapsamında Pancar Kafe’de MHP ilçe teşkilatıyla görüştükten sonra ilk ziyaretini Soma sanayi esnafına gerçekleştirdi. Sanayi esnafı tarafından büyük ilgi ile karşılanan Yaşar Coşkun, esnaf ve vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi. Bir sanayi esnafı ise Yaşar Coşkun’a, “ Sen Manisa OSB’nin yaratıcılarındansın. Bizim sanayi sitemizin hali ortada. Kimse sesimizi duymuyor. Umudumuz sensin. Sen bu işi biliyorsun seni destekliyoruz. Bizi bu kötü düzenden kurtarın.” dedi.

MHP’li Coşkun da bu ifadenin üzerine, “Sıkıntılarına çare olmak için aday olduk. Bu sorunların sonuna kadar takipçisiyiz.” dedi.

Coşkun, sanayi esnafının sorunlarını tek tek dinleyerek çözüm önerilerini anlattı.

SOMA TSO’YA ZİYARET

Sanayi esnafının arından MHP’li vekil adayı Yaşar Coşkun, Soma MHP İlçe Teşkilat Başkanı Vedat Erdem ve Manisa MHP teşkilatı ile birlikte Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık’ı makamında ziyaret etti. Başkan Hakan Işık, tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Yaşar Coşkun, Hakan Işık’a ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA