Şekerbank'tan Gözlükçü Esnafına Özel Destek Paketi

Şekerbank, "Gözlükçülere Özel Net Destek Paketi" ile işini büyütmek, mal alımlarını artırmak isteyen gözlükçü ve optisyen esnafına özel 60 aya varan vade ve 3 aya kadar ödemesiz dönemi bulunan kredi imkanı sunuyor.

Şekerbank açıklamasına göre, banka, "Gözlükçülere Özel Net Destek Paketi" kapsamında Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu ile protokol imzaladı. Protokole, Şekerbank Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erol Aydoğan ile Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Genel Sekreteri İlker Ayaz imza attı.

Ertürk, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, "Anadolu Bankacılığı"nı misyon edinmiş, esnaf ve küçük işletmelere özel tabana yaygın bankacılıkta köklü bilgi birikimine sahip bir banka olarak, işbirliği, proje, ürün ve hizmetlerle esnafın yanında yer almaya devam ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda geliştirdikleri esnaf ve küçük işletmelere özel destek paketlerine bir yenisini ekleyerek gözlükçü ve optisyenler için bankacılık ürün ve indirimlerini kapsayan "Gözlükçülere Özel Net Destek Paketi"ni hayata geçirdiklerini ifade eden Ertürk, "Gözlükçü, optikçi ve optisyen esnafımız, tüm ihtiyaçlarını bu paket ile karşılayabilecek. Paket kapsamında sadece kredi değil hem finansman hem de destek hizmetleri içeren bankacılık çözümleri sunuluyor. İşletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılarken, yaptığımız indirim anlaşmalarıyla da giderlerini yönetmelerine yardımcı oluyoruz" diye konuştu.

"Gözlükçülere Özel Net Destek Paketi"ni de her zaman olduğu gibi, çalışma koşulları ve sektörel ihtiyaçlara uygun bir şekilde üretimin, satışlarının artmasını hedefleyerek geliştirdiklerini belirten Ertürk, "Her sektörün farklı ihtiyaçları olduğunu bilerek esnafımıza, sektörüne özel imkanlar sunmaya devam ederek üretenin bankası olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Şekerbank, paketle, işini büyütmek, mal alımlarını artırmak isteyen gözlükçü ve optisyen esnafına özel 60 aya varan vade ve 3 aya kadar ödemesiz dönemi bulunan kredi imkanı sunuyor. Özel avantajlı komisyon oranları ve esnek fiyatlama yapısı ile POS ürünlerinin yanı sıra Şekerbank, gözlükçü ve optisyenlerin mal alım satımlarında ağırlıklı kullandığı çek ürününde ilk çek karnesi defterinden ücret almıyor.

SGK ödemesini Şekerbank üzerinden alan gözlükçü ve optisyen esnafı, hesap yönetim ücreti de ödemiyor. Ayrıca, internet şubesi üzerinden yapılan EFT ve havale işlemleri de ücretsiz olarak sunuluyor.

Şekerbank, bankacılık işlemlerini tek platformda toplayan, hem kredi kartı ve hem de banka kartı özelliği taşıyan "Üreten Kart" ile gözlükçü ve optisyenlere ticari alışverişlerinde ödeme yaparken esneklik sağlıyor. İşletmeler, 7/24 ATM'den taksitli ticari kredi başvurusu yapabilirken, onaylanan kredileri de ATM'den çekebiliyor.

Paket sayesinde, gözlükçü ve optisyen esnafı, elektrikten GSM ve elektronik giderlerine kadar birçok avantajın sahibi oluyor. Banka'nın yaptığı anlaşmalar kapsamında gözlükçü ve optisyen esnafına, ulusal ve yerel birçok markadan da indirimler sağlanıyor.

Kaynak: AA