AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Turan'ın Bozcaada Ziyareti

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Turan, zamanı geldiğinde adımlarını atarak, yeni yatırımları gündeme getirerek, ellerinden gelen gayreti göstererek, Bozcaada'nın merkez dokusunu kollayarak esas limanı kullanmaya çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Turan'ın Bozcaada Ziyareti
Turan, Bozcaada ziyareti dönüşünde, araba vapurunun dümenine geçip, bir süre gemiyi kullandı.

Çanakkale Boğazı ile adalar arasındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ'nin marka değeri oldukça yüksek bir şirket olduğuna işaret eden Turan, "Bizim bölgede, marka değeri çok kıymetli olan şirketlerden bir tanesidir, bir kamu şirketidir. Örnek yatırımları olan, halkımıza büyük katkı sağlayan özel yerlerden birisi. Ama biz dur durak bilmeyen, çok iş yapmak isteyen insanlarız" dedi.

Turan, yeni dönemde, ikinci yarıya başlarken şirketin genel müdürüyle görüşüp, GESTAŞ AŞ'yi daha da büyütmek ve verimli hale getirmek için çalışma yapacaklarına işaret ederek, şöyle konuştu:

"Göreceksiniz yeni hatlarla, yeni çalışmalarla GESTAŞ'ın zaten büyük olan marka değerine daha büyük değer katacağız. Geyikli-Bozcaada bizim için en önemli hatlardan birisi. Yazın adanın nüfusunun katlanarak arttığı bilinen bir gerçek. Bozcaada'daki limanımızın çok kullanışlı olmakla beraber, yeterli olmadığını ve şehir dokusuna zarar verdiğini düşünüyoruz. Oysa Bozcaada bizim için bir nimet, bir turistik merkez. O yüzden oradaki vapur hattının, merkezin fotoğrafını, dokusunu bozmamasını istiyoruz. Zamanı geldiğinde adımlarımızı atarak, yeni yatırımları gündeme getirerek, elimizden gelen gayreti göstererek Bozcaada'nın merkez dokusunu kollayarak esas limanı kullanmaya çalışacağız."

Kaynak: AA