Milletvekili Adayı Tuna Eceabat'ta Hıdrellez Şenliğine Katıldı

MHP Çanakkale Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, Eceabat ilçesinde Eceabat Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından düzenlenen Hıdrellez şenliğine katıldı. Tuna, şenlikte davul ve zurna eşliğinde harmandalı oynadı.

Milletvekili Adayı Tuna Eceabat'ta Hıdrellez Şenliğine Katıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale 1’inci sıra Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna seçim çalışmaları kapsamında Eceabat ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Eceabat MHP İlçe teşkilatını ziyaret ederek partililer ile bir araya gelen MHP Milletvekili adayı Kürşat Tuna daha sonra merkezde Eceabat Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından düzenlenen Hıdrellez şenliğine katıldı.

Eceabat halkı ile Hıdrellez’i coşkuyla kutlayan Milletvekili adayı Kürşat Tuna davul zurna ile harmandalı oynadı. İlçe merkezindeki hıdrellez şenliğinin ardından Tuna vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek seçim çalışmalarına devam etti.

Eceabattaki seçim çalışmalarını değerlendiren MHP Çanakkale Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, 7 Haziran genel seçimlerinin hem Türkiye, hem de Çanakkale için bir milat olacağını söyledi.

Tuna, “Genel seçimlere artık bir ay gibi bir süre kaldı. Çanakkale başta olmak üzere ilçe, belde ve köylerimizle birlikte en ücra köşede yaşayan vatandaşımıza ulaşarak onların dertlerine, kederlerin dinleyip ortak olmaya çalışıyoruz. MHP olarak bütün vatandaşlarımızın sorunlarını ortadan kaldırmak ve onların refah huzurlu bir şekilde yaşayabilmeleri için elimizden geleni yapacağız. İnanıyorum ki halkımız 7 Haziran günü sandıkta gereken cevabı verip, MHP’yi birinci parti yapacaktır. Girmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Her gittiğiz yerde teşkilatlarımız ile koordineli olarak çalışıyoruz. İnşallah Cenab-ı Allah bize 7 Haziran genel seçimlerinde halkımızın desteğiyle istediğimiz başarıyla ulaştıracaktır” dedi.

Kaynak: İHA