Milas CHP Seçim Bürosunu Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Milas seçim bürosunun açılış töreni kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

Milas CHP Seçim Bürosunu Açtı
CHP’nin Atatürk Bulvarı, Milas Orman İşletme Müdürlüğü karşısında oluşturduğu seçim bürosunun açılışı saat 14.30’da gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşımızın seslendirilmesiyle başlayan törenin açılışında konuşan CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, "Artık Türkiye’de değişim zamanı geldi. Öncelikle bu iktidarın gitmesi, yerine cumhuriyetin kurucusu CHP’nin gelmesi lazım. Bu değişim de alkışlarla olacak” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da, 7 Haziran seçimlerinin CHP adına başarılı sonuçlanmasını temenni ettiğini belirterek, “İlçemiz merkezinde ve kırsal kesimde yer alan vatandaşlara ulaşarak partimizin çalışmalarını aktarmamız lazım. Bu açıdan seçim bürolarımız önemli. 7 Haziran seçimlerinde istediğimiz sonuçların çıkması için herkesin çalışması lazım. Yaşanacak bir Türkiye için elimizden geleni yapmak zorundayız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından katılımcılar tarafından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi. Adaylar seçim bürosunda partililerin tebriklerini kabul etti.
Kaynak: İHA