MHP'den Mehteranlı Dualı Açılış

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Milas’taki seçim bürosunun açılışı mehteran takımının gösterisi ve ardından dualarla yapıldı.

MHP'den Mehteranlı Dualı Açılış
İncirliova Ege Mehter Takımı eşliğinde gerçekleşen açılışa katılan milletvekili adayları partililere ve kamuoyuna tanıtıldı. Atatürk Anıtı önünde toplanan MHP’liler, mehter takımı eşliğinde yürüyerek, Menteşe Caddesi’ndeki seçim bürosu önüne geldi. MHP’nin Milas seçim bürosunun açılışı mehteran takımı ile yapılan şehir turunun ardından okunan dualar ile gerçekleştirildi.

MHP Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, yaptığı açılış konuşmasında; "Biz bu yola baş koyduk. Annemizi, babamızı, ailemizi ihmal ettik. Bu yol zafer zafere inananlarındır diyerek, bilinmezliğe doğru yola çıkan Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Bu yol sizi Allah yoluna, hakikat yoluna çağıran Başbuğ Alparslan Türkeş’in yoludur. Bu yol Devlet Bahçeli’nin yoludur. Diyorlar ki niye bu kadar çok çalışıyorsun. Deli misin sen. Ben de diyorum ki vekilliğin ne önemi var. Mevzu vatansa gerisinin ne önemi var. Biz bu yola çıkarken, inançlı bir kadronun Milas’ta olduğunu düşünmemiştik. Ama ilçe teşkilatımızın çalışmaları da azmimize azim katmıştır. Biz ay yıldızlı bayrağımız ve üç hilali bayrağımızı gençlerimizle astık, asmaya da devam edeceğiz. Bizimle yürü Milas. Yolu yok Milas’ın yürüyemedik. Biz önce MHP iktidarında Milas’a yol yapacağız. Onun için bizimle yürü Milas. Pazarı gezdik çitçinin ümidi olmak için bizimle yürü Milas" dedi.

Kaynak: İHA